NOSZVAJI GASZTROKALAND

Összegyűjtöttük Nektek a kedvenc noszvaji gasztró helyeinket!

Kávé, süti, brunch

Rozika

Noszvaj legtutibb cukrászdája! Kézműves sütik, fagyik, péksütik kávé, helyi termékek, lekvárok. Kedvencünk a sajtos-sonkás croissant, a kakaós csiga és a krémes!

Zsenge

Gourmet bolt és kávézó. Koktélok, borok, minőségi harapnivalók, reggeli a Patakparti piac szomszédságában.

Ebéd és vacsora ötletek

Csendülő

Csernus Imre családi étterme, házi ételek, mediterrán hangulat, olvasótér, relax, finom kávé – a doki szívhelye. Személyes kedvencünk a bosnyák csevap ájvárral, salátával, desszertnek pedig a szilvás pitét ajánljuk.

MAGTÁR FOGADÓ

Múlt idéző borvacsorák, régi korok receptjei, degusztációs estek, borkóstolók, Noszvaj és a magyar vidék ízvilága magas színvonalon – a Thummerer családtól.

  • Degusztációs borvacsora: 16.500.-/fő
  • Pincelátogatás, kemencés vacsora borkóstolóval a Thummerer pincében: 8.500-12.000.-/fő között, menütől függően.
ROZMARING ÉTTEREM

Családias étterem és pizzéria, minőségi és friss alapanyagok.

KAMRABOLT

Kedves kiszolgálás, kézműves hamburgerek, házi fagyi, helyi termékek, üdítők – a Síkfőkúti tó partján,  szezonális nyitvatartással.

Borok, pálinkák

KÖVÉR PÁLINKA

A magyar hagyományok tisztelete, minőségi vendéglátás, korszerű eszközök, folyamatos fejlődés, a szakma és az ügyfelek tisztelete jellemzik Kövér Ferenc szemléletét. Ha díjnyertes és jellegzetes helyi pálinkát kóstolnál jó szívvel ajánljuk a birs, Stanely szilva, Som és a Szomolyai Feketecseresznye pálinkákat!

THUMMERER

A magyar és nemzetközi viszonylatban is a borászok krémjét képviselő családi vállalkozás 1984 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, borászattal az Egri Borvidéken elhelyezkedő 1000 hektáros területen. Pincetúrák, dűlőtúrák, degusztációs vacsorák, borkóstolók. 

BÁLINT PINCE

Bálint István borai, jó szívvel ajánljuk!

GAZSI PINCE

“Legyél vándor, kalandor vagy kóbor, Gazsinál mindig vár a jó bor!” De nem csak a bor, hanem akár vadételes vacsora borkóstolással. 

SÁNDOR BOROZÓ

“Termelői borok kóstolási lehetősége, előre bejelentkezés alapján borvacsorák, családi és céges események szervezése és megrendezése.”